i'm trying to look for the sitecatayst network tag in IE. But the tags never fires on the pages in Ie. it works for chrome and other browsers but just not IE. However my tealium code is at the bottom of the page. I don't know if that will cause an issue.

david_nwosu
Rookie Contributor
david_nwosu
Sitecatalyst IE10 & Lower.
3 REPLIES 3
Highlighted

i'm trying to look for the sitecatayst network tag in IE. But the tags never fires on the pages in Ie. it works for chrome and other browsers but just not IE. However my tealium code is at the bottom of the page. I don't know if that will cause an issue.

andrew_rose
Not applicable
andrew_rose
David, Is there a page where someone could look at the setup on IE? Thanks, Andrew

i'm trying to look for the sitecatayst network tag in IE. But the tags never fires on the pages in Ie. it works for chrome and other browsers but just not IE. However my tealium code is at the bottom of the page. I don't know if that will cause an issue.

Clint
Employee Emeritus
Clint
Hi David, we would need a little more detail about your setup to effectively answer this question. I'd recommend reaching out to your account manager to set up a working session to troubleshoot the issue as there are many potential causes for a tag not firing on a specific browser. For instance, there is a known issue with IE8, utag.js v4.26+ and placement at the end of the body: https://community.tealiumiq.com/posts/726815 (known issues are listed at the end of the post)

i'm trying to look for the sitecatayst network tag in IE. But the tags never fires on the pages in Ie. it works for chrome and other browsers but just not IE. However my tealium code is at the bottom of the page. I don't know if that will cause an issue.

Tealium Employee
Hi David, It might be worth updating to the latest version of the utag.js, as there were some IE optimisations in the newer releases of the utag.js. This post should help you if you're not sure what to do: https://community.tealiumiq.com/posts/762863 If that doesn't work, make sure there are no JavaScript errors in any of your extensions. It's possible that you're using a method that is not supported in IE, and if that's the case, it might stop the tag from firing. Craig.
Check out our new Swift integration library for iOS, macOS, tvOS and watchOS: https://github.com/Tealium/tealium-swift with updated
documentation https://community.tealiumiq.com/t5/Swift/tkb-p/swift.